Verenigingsmanagement OVDD

Voor Ondernemersvereniging De Driehoek in de Gemeente Dronten verzorg ik het verenigingsmanagement, een veelzijdige en dynamische functie met een uitgebreid takenpakket.

Ik organiseer de evenementen en bijeenkomsten voor OVDD, beheer de mail, de website en de sociale mediakanalen, verzorg de nieuwsbrieven, organiseer de bestuurs- en ledenvergaderingen, notuleer. Ook coördineer en organiseer ik de verkiezing Onderneming van het Jaar. Daarnaast vindt er een aantal keer per jaar een Professioneel Overleg Flevoland plaats met andere verenigingsmanagers van bedrijfskringen uit Flevoland samen met VNO-NCW. Vanuit OVDD ga ik ook graag gesprek met andere organisaties om te kijken waar we kunnen samenwerken en hoe we elkaar kunnen versterken.

Dit alles in nauwe samenwerking met het bestuur van de vereniging.

OVDD behartigt de collectieve belangen van ondernemers in de gemeente Dronten met betrekking tot de ontwikkeling van overheidsbeleid op lokaal en regionaal niveau. Dit doet zij onder andere door het stimuleren van samenwerkingen tussen ondernemers en overheid, onderwijs en onderzoeksinstellingen, kennis te delen en een netwerkplatform te bieden. Met als doel een positief ondernemersklimaat te creëren in gemeente Dronten.​

Meer informatie over (lid worden van) OVDD: www.ovdd.nl

foto: Mischa Massink 
Realisatie: Sybit - Software op Maat